Sose titkoltam az ellenszenvemet a Paul W.S. Anderson “rendezésében” készülő Monster Hunter filmmel kapcsolatban. Már az első hírek megjelenésekor is nagy tétben mertem volna fogadni arra, hogy a filmnek a szörnyeken kívül semmi köze se lesz a játékokhoz. A legelső render kép amit láttam egy Rathalos-t mutatott ahogy repül a felhőkarcolók közt.

FORDÍTÁS: Megvalósul az első Monster Hunter film! A két főszereplő két különböző világ szülöttjeit fogják alakítani akik együtt szálnak szembe a szörnyekkel. A Constantine stúdió által készített film a már a Resident Evil filmekből megismert szereplőgárdát fogja felvonultatni Paul W.S. Anderson rendezésében.

Tegnap a CAPCOM hivatalosan is elismerte a film készülését és azt, hogy a munkálatok szeptemberben kezdődtek meg.

Paul üdvöskéje Milla Jovovich a nyár utolsó napjait a Fort Irwin-i kiképző központban való felkészüléssel töltötte, hogy a lehető leghitelesebben alakíthassa a szörnyek nyomában karddal loholó vadászt.

A jelenlegi információk alapján kapunk majd egy tipikus

Megnyílik egy megmagyarázhatatlan portál és a világunkat elárasztják a szörnyek. Az emberiség semmit se tehet ellene, de hirtelen megjelenik a kiválasztott vadász katona aki megold mindent.

story-t… Jager-ek nélkül… Tisztán látszik már most is, hogy ez a film (hasonlóan a Resident Evil filmekhez) nem a széria rajongóinak készül hanem Hollywood-nak.

Monster Hunter Film