Újabb ás újabb Arch Tempered szörnyek kerülnek ki a CAPCOM műhelyéből ami azt jelenti, hogy új Gamma páncélok is érkeznek. Őszintén szólva nekem már egy ici-picit (csak diplomatikusan…) kurvára elegem van a szteroidozott szörnyekből, de a jó hír az, hogy nemsokára kifogy a tár! Nemrég megírtam, hogy hamarosan érkezik Arch Tempered Lunastra és Zorah Magrados.

Új Arch Tempered Szörnyek

És ez “meglepő” módon nem lepett meg senkit… Zorah talán igen, hiszen ilyen nagy dögöt még nem küldtek át a kox-gépen és van egy olyan gyanúm, hogy előbb utóbb megérkezik Arch Tempered Kulve Taroth is. Bár Kulve-ban látok egy kis fantáziát. Ugye a Siege azzal végződik, hogy letörjük a szarvát… Az Arch Tempered verzió kezdődhetne ennél a pontnál, ahol már ténylegesen ki kell majd nyuvasztani.

Arch Tempered Zorah Magdaros másik érdekessége, hogy Zorah-ból nem létezik “mezei” tempered változat és valószínűleg ugyan ez lesz a helyzet Xeno’Jiva-val is. Igen, Arch Tempered Xeno közeleg! A Zorah Gamma páncéllal együtt a Xeno Gamma felszerelés is a mai frissítéssel került be a játékba.

Lunastra Gamma

Zorah Magdaros Gamma

Xeno’jiva Gamma

Orion & Snow Set

Az Orion páncél lesz a Téli Fesztivál alatt megszerezhető felszerelés (a férfi páncélnál véletlenül bent maradt a charm, elnézést).

A Snow pedig a kedvenc kis társunk új páncélja.

Bristly Grudge

Az őszi fesztiválhoz hasonlóan a télin is lehetőségünk lesz megszerezni egy különleges fegyvert.