Kilenc napja volt a Twitch csatornám egy hónapos “évfordulója”, ezt a napot beárnyékolta a család egyik kis kedvencének elvesztése és ez rá is nyomta a bélyegét az elmúlt időszakra. Nem szeretném részletezni, talán majd máskor… Szóval egy hónap!

Ez alatt az egy hónap alatt nagyon megszerettem a Twitch platformját, sok embert ismertem meg és úgy érzem, hogy kezd kialakulni egy stabil nézőbázis. Nagyon örültem annak, hogy nyolc nap alatt meglett a Twitch Affiliate státusz és lehetőség nyílt feliratkozni a csatornámra valamint a bit-ekkel (kavicsokkal) való támogatásra. Persze a munkahelyemen még nem lenne ajánlatos felmondani és ezt amúgy sem tervezem, de nézzük meg számszerűsítve az elmúlt hónapot.

Nem vagyok nagy szakértője a nézettségi adatok elemzésének, de akiknek megmutattam vagy meséltem róla mind azt mondták, hogy egy egy hónapos csatornánál ezek az adatok (ha nem is kiemelkedően, de elég) jók. Tudom, hogy egy normális időrenddel sokkal sikeresebb lenne a csatorna, de a munkámból adódóan elég körülményes fixre kihozni a streamek kezdését… Az adásoknak mindenképp igazodniuk kell a munkabeosztásomhoz.

Műszak Kezdés Végzés
Délelőttös 06:00 14:00
Délutános 14:00 22:00
Éjszakás 22:00 06:00

Tisztán látható, hogy ilyen beosztással esélytelen normális menetrendet felépíteni. Főleg ha még rászámoljuk az utazást is, de ez már lényegében elhanyagolható. Emiatt amennyire csak lehet próbálom aktívan frissíteni a Twitch oldalamon található “mikor kezdődnek a streamek” modult. Visszatérve az elmúlt hónapra, szeretném nagyon szépen megköszönni a támogatásokat! Legyen az akár pénz, bit (kavics), feliratkozás, követés, raid, host vagy segítségnyújtás. Mondjon bárki bármit… csatornát üzemeltetni nem egyszerű és szerencsésnek mondhatom magam amiért egy ilyen nagyszerű csapat teszi könnyebbé a mindennapjaimat! Szerettem volna ide írni egy listát az elmúlt hónap támogatóiról, de például a bit (kavics) alapú támogatásokat nem találom visszamenőleg és senkit se szeretnék megsérteni azzal, hogy kihagyom.

Nem szeretném túl hosszúra írni ezt a bejegyzést, de muszáj pár szót írnom a közeljövőről… Mint azt páran már tudjátok; nemsokára elkezdődik a lakásfelújítás és ez elég nagy eséllyel fog negatívan kihatni az adásokra. Persze minden tőlem telhetőt megteszek majd annak érdekében, hogy ezt a hatást a minimálisra csökkentsem.

A weboldal is egész szépen halad, bár még vannak hiányosságok. Ezeket amilyen gyorsan lehet pótlom, de sajnos nagyon kevés szabadidőm marad arra, hogy ezzel is foglalkozzak.

És akkor a végére a legjobb hírt! Augusztus 28.-án fogom betölteni a 23-at és ennek alkalmából rendezek majd egy kis összejövetelt Budapesten (a Ferenciek Terétől öt percnyire) augusztus 25.-én! A részletekre még várni kell egy kicsit, de mindenről időben  tudni fogtok!


A bejegyzés borítóképét Yaaxian készítette, itt tekinthető meg a teljes verzió.